Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Geneesmiddelen exporteren

Als u geneesmiddelen wilt exporteren, bent u verplicht onderworpen aan strenge eisen die in de wet zijn vastgelegd. De overheid stelt hoge eisen aan het geneesmiddelen exporteren. Alle transportmiddelen moeten aan diverse eisen voldoen. CyberFreight Pharma Logistics is een deel van CyberFreight, gespecialiseerd in export en import van geneesmiddelen. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van export, opslag, en distributie naar apotheken of ziekenhuizen.

distributie MedicijnenGeneesmiddelen exporteren, een vak apart

Het exporteren en vervolgens opslaan van geneesmiddelen is een vak apart. CyberFreight Pharma Logistics beheerst dit vak als geen ander in Nederland. Al onze opslagruimtes en transportmiddelen voldoen aan de wettelijke eisen vanuit de overheid m.b.t. de export en distributie van geneesmiddelen. Wij zijn zeer vertrouwd met GDP opslag en GDP distributie, uw zending is hierdoor in vertrouwde en ervaren handen bij CyberFreight Pharma Logistics. Uw wensen en eisen staan daarnaast uiteraard bij ons centraal.

Temperatuur gecontroleerde export geneesmiddelen

Bij CyberFreight Pharma Logistics verzorgen wij niet alleen de export van de geneesmiddelen, maar ook de GDP opslag. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd, en blijven continu op de hoogte van de status van de zending. Tijdens dit proces is de temperatuur het belangrijkste aspect. In Nieuw-Vennep hebben wij beschikking over een Pharma-magazijn, dat speciaal is ingericht om de temperatuur te kunnen controleren tussen 15 en 25 graden Celsius voor zendingen geneesmiddelen. Hiernaast beschikken wij over speciale koelcellen, die de kwaliteit van geneesmiddelen op lagere temperaturen garanderen. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op!

Geneesmiddelen exporteren volgens GDP richtlijnen

Geneesmiddelen import en distributie via CyberFreight Pharma Logistics voldoet aan alle GDP richtlijnen. De temperatuur van uw zending wordt door ons continu gemeten en beoordeeld, tijdens distributie en opslag. Deze stellen wij zo nodig altijd bij. Daarnaast heeft CyberFreight Pharma Logistics alle benodigde vergunningen in huis, en exporteren wij zowel binnen Nederland als andere landen binnen Europa. Wij nemen uw zending met zorg uit handen, en regelen al het papierwerk eromheen.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over geneesmiddelen exporteren