Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Geneesmiddelen importeren

Wanneer u geneesmiddelen wilt importeren, zijn er strenge wettelijke eisen waar u verplicht aan onderworpen bent. De overheid stelt hoge eisen aan alle transportmiddelen als het gaat om geneesmiddelen importeren. CyberFreight Pharma Logistics is het deel van CyberFreight dat gespecialiseerd is in de export en import van geneesmiddelen. Wij zijn een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van opslag, import, en distributie naar ziekenhuizen of apotheken.

distributie MedicijnenGeneesmiddelen importeren, een vak apart

De import en opslag van geneesmiddelen is een vak apart. CyberFreight Pharma Logistics heeft op dit gebied de professionaliteit en ervaring als geen ander in Nederland. Zowel de transportmiddelen als de opslagruimtes voldoen aan alle gestelde wettelijke eisen m.b.t. Import en distributie van geneesmiddelen. CyberFreight Pharma Logistics is zeer vertrouwd met GDP distributie en GDP opslag, waardoor uw zending in ervaren en betrouwbare handen is bij ons. Daarnaast staan uiteraard uw eisen en wensen bij de import centraal.

Temperatuur gecontroleerde import geneesmiddelen

CyberFreight Pharma Logistics verzorgt voor u naast de import van de geneesmiddelen, ook de GDP opslag. Bij de zending is de temperatuurregulatie een zeer belangrijk aspect, en onze gecertificeerde medewerkers blijven dit continu in de gaten houden. Wij beschikken in Nieuw-Vennep over een Pharma-magazijn. Dit magazijn is speciaal ingericht voor het controleren van de temperatuur voor zendingen geneesmiddelen tussen 15 en 25 graden Celsius. Hiernaast hebben wij beschikking over speciale koelcellen. Deze garanderen de kwaliteit van geneesmiddelen op lagere temperaturen.

Geneesmiddelen importeren volgens GDP richtlijnen

Onze geneesmiddelen import en distributie voldoet geheel aan de GDP richtlijnen. Wij meten en beoordelen de temperatuur van uw zending continu, en zo nodig kunnen wij deze bijstellen. Dit gebeurt zowel tijdens de distributie als de opslag. Daarnaast verzorgen wij import naar Nederland en andere landen binnen Europa. Wij hebben daarvoor alle noodzakelijke vergunningen in huis. CyberFreight Pharma Logistics neemt met zorg uw zending uit handen, en wij regelen al het bijbehorende papierwerk.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over geneesmiddelen importeren