Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Geneesmiddelen vervoer

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het geneesmiddelen vervoer? Dan bent u bij Cyberfreight aan het juiste adres. Al sinds 1999 zorgen wij voor het correcte vervoer en opslag van geneesmiddelen over de hele wereld. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden voor verdere distributie. De overheid stelt hoge eisen aan het opslagmagazijn en ook de transportmiddelen moeten aan allerlei eisen voldoen. Wij weten als geen ander hoe de geneesmiddelen op de juiste manier worden vervoert, alles volgens de wettelijke eisen. Ook beschikken wij over alle correcte vergunningen en kennis. Zodat wij de geneesmiddelen en medische hulpmiddelen veilig en snel kunnen vervoeren en opslaan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Luchtvracht | Zeevracht

Geneesmiddelen vervoer

Wij weten als geen ander hoe nauwkeurig en voorzichtig het vervoer en de opslag van farmaceutische producten moet gaan. Bij CyberFreight Pharma Logistics kunt u kiezen uit 2 soorten vervoersmethodes. Per luchtvracht, voor een snelle en efficiënte zending. Maar ook per zeevracht. In beide gevallen voldoen onze transportmiddelen en opslagruimten aan alle wettelijke eisen die aan de afhandeling van geneesmiddelen zijn gesteld.

Het vervoer per luchtvracht vereist een gedegen aanpak en goede voorbereiding. Omdat deze manier van vervoeren complex is en verschillende partijen heeft die de zendingen afhandelt, hebben wij verschillende specifieke producten op de markt gezet. Deze sluiten aan op de eisen voor het vervoer van geneesmiddelen door de lucht. Wilt u meer weten de luchtvracht mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

In tegenstelling tot het vervoer van luchtvracht is het vervoeren per zeevracht minder complex. Daarnaast zijn ook de kosten lager. Echter is de doorlooptijd aanzienlijk langer. Om hierop in te spelen hebben wij 2 manieren om de geneesmiddelen veilig en correct te vervoeren. Via CTC Active Ocean maken we gebruik van zogenaamde reefer containers. Deze containers zijn voorzien van een koelinstallatie. Zo wordt de medicatie op de juiste temperatuur gehouden. Voor het vervoer via CTC Basic Ocean worden de goederen verstuurd in een normale container.

Contact

Voor meer informatie over het vervoer van geneesmiddelen kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon. De luchtvracht verzorgen we vanuit ons kantoor op Schiphol en het verzenden, opslaan en distribueren van zeevracht regelen we vanuit ons kantoor in Barendrecht.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen