Contact

Email

Offerte

Track & Trace

airfreight luchtvracht Cyberfreight international

Global pharma logistics

Wilt u wereldwijd geneesmiddelen vervoeren? Global pharma logistics besteedt u eenvoudig en gemakkelijk uit bij CyberFreight. Wij helpen u zowel bij het opslaan als het distribueren van geneesmiddelen.

Om de distributie in goede banen te leiden, zijn er wereldwijd strenge wettelijke eisen. Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics volstaan wij de ideale partner voor uw geneesmiddelenvracht. Wij vervoeren geneesmiddelen ten behoeve van de farmaceutica, biofarmaceutisch en OTC. Ook voor nationale distributie van en naar ziekenhuizen/apotheken is CyberFreight een betrouwbare partner.

Bent u benieuwd wat we voor u zendingen kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder!

Uniek vakgebiedglobal pharma logistics

Vervoer en opslag van geneesmiddelen, ook wel Global pharma logistics, is een uniek vak. Daarom kennen wij dit vakgebied ook als geen ander. Onze opslagruimten en transportmiddelen voldoen aan de juiste eisen die wettelijk worden gesteld. Wij nemen de GDP opslag of distributie volledig voor u uit handen. Onze medewerkers zijn daarnaast Pharma-gekwalificeerd. Zij zijn dagelijks aan het werk om de zending veilig en gecontroleerd af te handelen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilig transport.

GDP Guidelines

CyberFreight heeft een kwalitatief hoogstaande werkwijze. Zo voldoen wij aan de GDP Guidelines, dit waarborgt de temperatuur van uw zending. Onze medewerkers meten de zending bij aankomst en tijdens de opslag. Bovendien regelen wij ook de juiste documentatie voor uw zending. Al met al verzorgen wij de gehele zending van A tot B. Bij Cyber Freight is uw pakket in goede en betrouwbare handen.

CyberFreight voor Global pharma logistics

CyberFreight heeft langdurige ervaring in het vervoeren van verschillende zendingen. Door onze partners in 62 landen en een groot internationaal netwerk zijn we expert in de distributie van uw specifieke zending. Zowel port-to-port als door-to-door.

Dankzij korte lijnen, flexibiliteit en daadkracht houden we de klanttevredenheid hoog. Wat wilt u nog meer? Kies voor CyberFreight wanneer u een expediteur nodig heeft voor uw internationale geneesmiddelen transport. Vraag naar de mogelijkheden via onze website!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over global pharma logistics