Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Goederen exporteren naar Rusland

Bent u opzoek naar een bedrijf dat goederen exporteren naar Rusland? Dan zit u bij CyberFreight aan het juiste adres. Wij verzorgen als internationaal expediteur het transport van uw goederen per luchtvracht én zeevracht. Luchtvracht regelen we vanuit ons kantoor op Schiphol, zeevracht vanuit ons kantoor in de haven van Rotterdam. Verder bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie. CyberFreight heeft partners in 62 landen. Door ons internationale netwerk zijn we in staat lucht- en/of zeevracht tegen scherpe prijzen te verzenden. Zowel port-to-port als door-to-door. Als zelfstandige onderneming en dat merkt u direct! Korte lijnen, daadkracht en flexibiliteit kenmerken ons bedrijf.

Meer informatie over het exporteren van goederen naar Rusland? Neem dan gerust contact met ons op!

CyberFreight | Goederen exporteren naar Rusland

Zeevracht:
Voor het verschepen van zeevracht moet u bij CyberFreight zijn, voor zowel import als export, voor FCL, LCL en project lading. We maken iedere exportvracht douane-proof, want we kennen van ieder land het douanebeleid. We werken tevens zeer nauw samen met onze partners overzee, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. Waar dan ook ter wereld.

Luchtvracht:
Luchtvracht vereist een snelle afhandeling. Zowel het verwerken van binnenkomende vracht, als het verzenden ervan. CyberFreight handelt beide snel én nauwkeurig af. Daarnaast bieden we veel mogelijkheden om uw lading niet alleen in land van bestemming te krijgen, maar óók bij de eindontvanger.

Meer weten?

Wilt u nog meer weten of wilt u meer informatie twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als via de e-mail! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over goederen exporteren naar Rusland