Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Groupage zeevracht USA

Bent u op zoek naar een vervoerder voor Groupage zeevracht USA bij een LCL? Dan bent u bij CyberFreight bent u aan het juiste adres. CyberFreight is namelijk specialist op het gebied van verschillende soorten zeevracht. LCL en FCL, maar ook Ro/Ro en conventionele verschepingen. We zijn gelegen in Barendrecht, en direct bereikbaar voor verschepingen vanuit de Rotterdamse haven.

Wilt u meer informatie over groupage zeevracht naar de USA? Neem dan gerust contact met ons op!

Groupage zeevracht USA bij CyberFreight

Groupage zeevracht houdt in dat meerdere kleine partijen samen worden vervoerd in één container. In de bestemmingshaven leveren we vervolgende de partijen aan de verschillende ontvangers uit. Dit is ideaal voor kleinere ladingen, die geen complete container kunnen vullen. Dit wordt ook wel LCL (Less than Container Load) genoemd. Hiermee houdt u de oplossing laag, en hoeft u zicht geen zorgen te maken over het retourneren van de container.

groupage zeevracht usa

Groupage zeevracht USA en meer

Naast de groupage zeevracht bij LCL biedt CyberFreight een compleet aanbod diensten. We zijn onder andere gespecialiseerd in Ro/Ro en Conventionele verschepingen. Hiervoor kunt u bij de concurrent vaak niet terecht! Daarnaast kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare inklaring van de zeevracht. Wij hebben uitgebreide kennis van douane beleid wereldwijd, en maken uw exportvracht gegarandeerd douane-proof. Tot slot is er uitgebreide mogelijkheid tot verdere distributie, door ons uitgebreide netwerk van partners wereldwijd.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem contact met ons op, of vraag direct een offerte aan via de website.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over groupage zeevracht USA