Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Import pharma

Voor import pharma is Cyberfreight uw partner. Belangrijk bij het importeren van geneesmiddelen is dat dit veilig, snel en efficiënt gebeurd. Bij Cyberfreight worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Want zowel de vervoersmiddelen als ons magazijnen zijn GDP gekwalificeerd. Daarnaast is ons personeel gecertificeerd. Dit allemaal omdat wij als geen ander weten dat het vervoer van medicijnen een gedegen aanpak en goede voorbereiding vereist. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om de geneesmiddelen in te vervoeren. Zowel via zeevracht als via luchtvracht. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor het opslaan hiervan.

Wilt u meer weten over het importeren van geneesmiddelen via Cyberfreight? Neem dan gerust contact met ons op.

Import pharma per luchtvracht

Bij Cyberfreight voeren wij altijd een risicoanalyse uit. Dit houdt in dat alles zorgvuldig door ons gespecialiseerd personeel nagekeken wordt. Het vervoeren of importeren van geneesmiddelen per luchtvracht is een complex. De luchtvracht kent namelijk verschillende overslagpunten en veelal verschillende partijen die de zending zullen afhandelen. Daarom hebben wij specifieke CTC producten ontwikkeld die hierop aansluiten. Denk hierbij aan:
Import pharma

  • ACTIVE
  • PASSIVE PLUS
  • PASSIVE
  • BASIC

Wilt u meer weten over onze vervoersmethodes per luchtvracht? Lees dan verder op de website. Hier vindt u de nodige informatie. Heeft u alsnog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Import pharma zeevracht

Het vervoeren of importeren van pharma per zeevracht is echter minder complex dan per luchtvracht. Daarin tegen is de doorlooptijd langer. Een pluspunt van het vervoer per zeevracht is dat de kosten aanzienlijk lager zijn dan per luchtvaart. Ook bij het vervoeren over zee zorgen wij voor een zorgvuldige aanpak die aan alle eisen voldoet. Daarin hebben wij 2 CTC vervoersmethodes:

  1. ACTIVE OCEAN
  2. BASIC OCEAN

Contact

Wilt u meer weten over de producten en de verschillende vervoersmethodes die CyberFreight aanbiedt? Neem dan gerust contact op met onderstaand contactpersoon. Wij staan u graag te woord en helpen u met het importeren van pharma.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen