Contact

Email

Offerte

Track & Trace

downloads cyberfreight

Import Rusland

Op zoek naar een bedrijf dat aan import Rusland doet? Dan bent u bij CyberFreight aan het juiste adres! Wij bieden een hoge kwaliteit aan import en export in meer dan 62 landen. CyberFreight is  specialist op het gebied van verschillende soorten zeevracht. LCL / FCL, maar ook Ro/Ro en natuurlijk conventionele verschepingen. We zijn gelegen in Barendrecht, en direct bereikbaar voor verschepingen vanuit de Rotterdamse haven. 

Wie zijn wij?

Import Rusland

CyberFreight International verzorgt het internationale transport van uw goederen per luchtvracht en zeevracht. Wij slaan ook goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie.
Het dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam. Vracht regelen wij vanuit ons kantoor in de haven van Rotterdam. Verder bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie.

Door ons internationale netwerk zijn we in staat lucht- en/of zeevracht tegen scherpe prijzen te verzenden. Wij zijn een zelfstandige onderneming dat is vrijwel gelijk te merken, aan onze directe samenwerking. Wij hebben uitgebreide kennis van douane beleid wereldwijd, en maken uw exportvracht gegarandeerd douane-proof. Tot slot is er uitgebreide mogelijkheid tot verdere distributie, door ons uitgebreide netwerk van partners wereldwijd.

Wilt u meer weten over import Rusland?

Neemt u gerust een kijkje op onze website voor nog meer informatie en natuurlijk onze contactgegevens. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar! De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. Bel of mail! Zoals gezegd staat wij altijd voor u klaar, op ieder moment.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over import Rusland