Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Incoterms Nederlands

Bent u op zoek naar de nieuwste Incoterms Nederlands? Wij, van CyberFreight International, vertellen u graag meer! Incoterms (International Commercial Terms) is een internationale standaard over de rechten en plichten van de koper en verkoper bij internationaal transport van goederen, ontwikkeld en gepubliceerd door de Internationale Kamer van Koophandel (ICC). Deze standaard moet worden nageleefd door bedrijven binnen de transport en logistiek.

Heeft u nog enkele inhoudelijke vragen over de Incoterms? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie.

Incoterms Nederlands? Wij helpen jou verder!

Binnen CyberFreight hebben we een groot aantal gediplomeerde declaranten op zowel de zee- als de luchtvracht afdeling. De ervaring en expertise die deze medewerkers hebben helpt onze klanten bij het juist toepassen van de douane regelgeving. Niemand wil uiteraard iets anders doen dan de regels voorschrijven en zeker geen risico nemen op vorderingen en boetes. Kundig en betrouwbaar.

Incoterms Nederlands

CyberFreight beschikt daarnaast ook over vergunningen om namens buitenlandse ondernemingen in Nederland op te treden als Beperkt of Algemeen Fiscaal Vertegenwoordiger. Daarbij zorgen we dat zowel de klant, als ook CyberFreight, zich volledig aan de geldende regels houdt en daarmee de risico’s tot een absoluut minimum beperkt.

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar de Incoterms Nederlands (2020)? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen en te versturen. Graag tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over incoterms Nederlands