Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Kosten zeevracht

Bent u op zoek naar zeetransport en de bijbehorende kosten zeevracht? Dan bent u bij CyberFreight International helemaal aan het juiste adres! Voor het verschepen van zeevracht moet u bij CyberFreight zijn, voor zowel import als export, voor FCL, LCL en projectlading. We maken iedere exportvracht douane-proof want we kennen van ieder land het douanebeleid. We werken tevens zeer nauw samen met onze partners overzee, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. Waar dan ook ter wereld.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van zeevracht voor uw situatie? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze specialisten op.

Kosten zeevracht weten? CyberFreight biedt u inzicht!

Ons kantoor in Barendrecht zit dicht bij de Rotterdamse haven, dé hub voor zeevracht van en naar Europa. Onze medewerkers zijn, indien nodig, snel ter plaatse om vrachten te controleren en in te klaren. En ze kunnen meteen ingrijpen als er iets mis gaat of dreigt te gaan. Ons kantoor ligt net buiten de verstopte verkeersaders en vlakbij de A15/A16 richting België en Duitsland.

kosten zeevracht

Met ons LINK-netwerk hebben wij kanalen om uw vracht snel door te sluizen naar de eindontvanger. Rotterdam is nog steeds de grootste haven van Europa en biedt samen met CyberFreight nog steeds de beste oplossingen voor de afhandeling van uw vracht.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de kosten zeevracht óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze specialisten op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat uw vraagstuk snel wordt opgelost. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over kosten zeevracht