Contact

Email

Offerte

Track & Trace

airfreight luchtvracht Cyberfreight international

Luchtvracht certificaat

CyberFreight is uw betrouwbare expediteur voor internationale vrachtvervoer. CyberFreight beschikt namelijk over een passend luchtvracht certificaat. Zo kunt u volledig op de expertise van onze medewerkers vertrouwen. Wij leveren een hoge kwaliteit met een uitstekende service, zelfs als het niet naar wens is. Bij Cyber Freight is een passende oplossing altijd binnen handbereik!

Uw vracht razendsnel van A naar B vervoeren? Kies voor CyberFreight! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een expediteur die beschikt over een certificaat voor luchtvracht? Neem dan vandaag nog contact op met een medewerker van CyberFreight. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen omtrent het internationale vrachtvervoer.

CyberFreight

Cyber Freight is sinds 1999 actief met een eigen kantoor op Schiphol en een kantoor in de haven van Rotterdam. Naast luchtvrachtverkeer, regelt CyberFreight ook vrachtvervoer via de zee. Daarnaast zijn we uw expediteur voor de distributie en opslag van geneesmiddelen. We beschikken over alle nodige certificaten om vrachtvervoer op een veilige en verantwoordelijke wijze te vervoeren. Uiteraad valt hier ook het kenmerkende luchtvrachtcerficaat hier ook onder.

Geen administratief gedoe:luchtvracht certificaat

Het kan een hele klus zijn om de juiste luchtvrachtexpediteur te vinden. Daarnaast krijgt u te maken met een continue stroom van administratieve rompslomp wanneer u pakketjes internationaal wilt verzenden. Soms neemt het correct regelen van het vervoer meer tijd in beslag, dan het daadwerkelijk transporteren van de vracht. Zo kan het regelen van douaneformaliteiten erg lang duren. Voorkom onnodige administratief gedoe, door CyberFreight in te schakelen. Wij nemen alle activiteiten voor u uit handen. U hoeft zich alleen nog druk te maken over welk pakket u wilt verzenden.

Internationale expediteur + luchtvracht certificaat

Over land, ter zee en in de lucht. CyberFreight is uw vertrouwde internationale expediteur met alle professionele certificaten op zak. We zijn u zo goed mogelijk van dienst. Alle wensen en eisen worden uitvoerig doorgesproken, hierdoor vinden wij altijd een passende oplossing. Schakel ons in! Bel vrijblijvend met een medewerker of neem contact op via onze website. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht certificaat