Contact

Email

Offerte

Track & Trace

airfreight luchtvracht Cyberfreight international
Luchtvracht kosten

Luchtvracht kosten

Dankzij de toenemende zendingen via de lucht, zijn de luchtvracht kosten de afgelopen jaren gedaald vanwege toegenomen inkoopkracht van CyberFreight. Bij CyberFreight willen wij u de beste kwaliteit bieden tegen de scherpste tarieven. Rondom het verzenden van zendingen over de wereld, komen een hoop lokale wetten en regels kijken. Materie waar u zich liever niet mee bezig wilt houden. Laat ons deze uitdagingen aan gaan en oplossen, onze ervaren medewerkers weten exact hoe hiermee om te gaan en vertragingen te voorkomen.

Eerlijke luchtvracht kosten

CyberFreight heeft zich aangesloten bij het LINK-netwerk. Bij het LINK-netwerk zijn 62 partners en even zovele landen aangesloten, hierbij gaat het om diverse luchtvaart en zeevaart bedrijven. Wij hebben hierdoor inzicht in alle cijfers van deze bedrijven, daardoor hebben wij een scherpe concurrentiepositie. En kunnen wij goed onderhandelen met alle luchtvaartmaatschappijen en kunnen wij kunnen u scherpe prijzen aanbieden.

Persoonlijke service

luchtvracht kosten

Wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om hun zendingen te kunnen volgen dit zit bij de kosten inbegrepen. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van uw zendingen en kunt u met een gerust hart verder gaan met ondernemen. Voorafgaand aan de verzending bespreken we alle wensen en behoeften, zodat alles naar uw wens verloopt. Wij regelen alles rondom de verzending, tijdelijke opslag, veiligheidscheck en douane documentatie. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden bij CyberFreight of wilt u meer informatie over de kosten voor uw luchtvracht, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht kosten