Contact

Email

Offerte

Track & Trace

airfreight luchtvracht Cyberfreight international

Luchtvracht tarieven

CyberFreight heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een toonaangevende luchtvracht expediteur op de luchthaven Schiphol. We hebben een sterke positie en een smetteloze reputatie. Benieuwd naar onze luchtvracht tarieven? Vraag direct een offerte aan!

Uitstekende relaties met de luchtvaartmaatschappijen leiden niet alleen tot goede tarieven, maar ook tot een voorkeursbehandeling, want CyberFreight regels immers alles tot in de puntjes. Betrouwbaarheid en loyaliteit worden door de maatschappijen enorm gewaardeerd. Zo is CyberFreight huis-expediteur van Lufthansa en IranAir op de luchthaven Schiphol.

Wij proberen ook onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij niet alleen door alles voor u te regelen en heldere tarieven te bieden. Maar u heeft bij ons ook de mogelijkheid om de vracht te volgen. Zo bent u altijd op de hoogte van de status en positie van uw verzending.

Bij luchtvracht komen veel wetten en regels kijken rondom import en export. Hier wilt u niet mee bezig zijn wanneer u onderneemt. U neemt daarvoor een expert in de arm. Er zijn vaak hoge boetes verbonden rondom het niet volgen van deze wetten en regels. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos uw vracht kunt verzenden.

Luchtvracht tarieven overzichtelijk weergegeven

Cyberfreight is een totaalaanbieder en zorgt er niet alleen voor dat uw vracht verzonden wordt. Maar ook dat het tijdelijk opgeslagen kan worden en het belangrijkste van alles dat alles heel en compleet aankomt volgens alle weten en regels. Een volledige veiligheidscheck is daarbij in deze tijden essentieel. Dit alles doen wij tegen goede prijzen. Omdat we ook aangesloten zijn bij het L.I.N.K. Netwerk, hebben wij een gunstige concurrentiepositie en kunnen wij u scherpe tarieven aanbieden. Dit netwerk is namelijk gericht op luchtvaart en biedt de mogelijkheid de inkoopkracht te optimaliseren door volumes wereldwijd te bundelen. Wij hebben inzicht in alle cijfers van de aangesloten LINK-partners, hierdoor weten wij precies de beste prijzen aan te bieden.

Persoonlijk contact met de klant

luchtvracht tarieven

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn tijdens de zendingen. Dit doen wij door u op de hoogte te houden tijdens de zending en al uw wensen en behoeften te bespreken. Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden bij CyberFreight of u vragen heeft over de luchtvracht tarieven kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht tarieven