Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Luchtvracht Nieuw-Zeeland

Zoekt u een partnerbedrijf voor luchtvracht Nieuw-Zeeland? Dan bent u bij CyberFreight International helemaal aan het juiste adres! Onze locatie is gevestigd op Schiphol; direct naast de A4 bij Hoofddorp. Door onze vaste slots bij de vrachtterminals (én onze locatie binnen de vrije zone) kunnen wij meerdere ladingen snel van en naar onze eigen douaneloods verplaatsen.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende diensten? Lees meer op onze webpagina óf neem contact met een van onze specialisten op.

Luchtvracht Nieuw-Zeeland? Wij denken met u mee!

Wilt u goederen of geneesmiddelen importeren vanuit Nieuw-Zeeland naar Nederland? Dan inspecteren wij in onze douaneloods de geïmporteerde luchtvracht zeer grondig. Tijdens deze controle letten wij op aantallen, de conditie van de goederen en de verpakking én de aanwezigheid van documenten op de goederen. Omdat dit allemaal gebeurt in onze eigen loods, met eigen mensen, is de kans op diefstal, verlies of beschadiging van uw goederen nihil.

Medicijnopslag

De eisen en regels voor het importeren is per land verschillend. Die kunnen streng en uiterst gecompliceerd zijn. Om luchtvracht zonder problemen naar welk land dan ook te sturen, zijn onze exportmedewerkers precies op de hoogte van de verschillende douaneregels in het buitenland. Exportzendingen worden in de CyberFreight loods grondig voorbereid voor de luchtvaartmaatschappij die de luchtvracht gaat verzenden én voor de douane in het land van bestemming. CyberFreight is AEO-gecertificeerd en voert tevens de vereiste veiligheidscontroles op alle zendingen uit.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar luchtvracht Nieuw-Zeeland? Wacht niet en vraag dan direct (en vrijblijvend) een offerte via onze website aan. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat u een passend prijsvoorstel zult ontvangen. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht Nieuw-Zeeland