Contact

Email

Offerte

Track & Trace

airfreight luchtvracht Cyberfreight international

Luchtvracht prijzen

Bent u benieuwd naar de luchtvracht prijzen bij CyberFreight? CyberFreight biedt een uitgebreide service, op maat aangepast aan uw opdracht. Wanneer u een offerte aanvraagt, kunt u de prijzen van de verschillende diensten inzichtelijk krijgen. Ook gaan wij graag met u in gesprek om uw persoonlijke wensen en budget te bespreken.

Neem contact met ons op om de luchtvracht prijzen te bespreken!

Luchtvracht prijzen: snel en nauwkeurig

CyberFreight handelt zowel ontvangst als verzending van luchtvracht snel en nauwkeurig af. Wanneer u voor ons kiest, levert dit verschillende voordelen op. We zijn gelegen op Schiphol, vlakbij de A4 bij Hoofddorp. Doordat wij vaste slots bij de vrachtterminals hebben, en onze lokatie binnen de vrije zone, kunnen we de ladingen snel van/naar onze eigen douane loods verplaatsen.

Luchtvracht prijzen: import en export voordelen

luchtvracht airfreight cyberfreight international cargo

Wanneer het gaat om import luchtvracht, controleren wij de vracht altijd nauwkeurig. Dit gebeurt in onze douaneloods, en hierbij letten we op de conditie van de vracht. Ook de aantallen en de aanwezigheid van documenten op de goederen wordt gecontroleerd. Wanneer u luchtvracht wilt exporteren. Zorgen wij ervoor dat uw vracht douane-proof is. Wij hebben een zeer ruime kennis van douane beleid wereldwijd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw vracht aan alle eisen van het land van bestemming voldoet. Daarnaast is CyberFreight AEO-gecertificeerd. Tevens voeren wij de vereiste veiligheidscontroles op alle zendingen uit.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in één van onze luchtvracht diensten? Wij maken voor u een overzicht van de luchtvracht prijzen wanneer u een offerte aanvraagt. Dit kan direct online. Ook kunt u voor vragen altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht prijzen