Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Luchtvracht Singapore

Zoekt u naar de mogelijkheden binnen de luchtvracht Singapore? Dan bent u bij CyberFreight International helemaal aan het juiste adres! Al sinds 1999 zorgen wij voor het correcte vrachtvervoer (en bijbehorende opslag) van goederen en geneesmiddelen over de hele wereld. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden voor verdere distributie. Wij weten als geen ander hoe producten op een juiste manier worden vervoerd en bovendien werken wij ook volledig in lijn met de wettelijke eisen. Tot slot beschikken wij over alle vereiste vergunningen en kennis.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw luchtvracht kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen.

Luchtvracht Singapore nodig? Wij realiseren het!

Dit type vracht vereist een snelle afhandeling. Zowel het verwerken van binnenkomende vracht als het verzenden ervan. CyberFreight handelt beide snel én nauwkeurig af. Daarnaast bieden we veel mogelijkheden om uw lading niet alleen in het land van bestemming te krijgen, maar óók bij de eindontvanger. Voor importeren geldt natuurlijk hetzelfde.

Medicijnopslag

Één van onze locaties is gevestigd op Schiphol; direct naast de A4 bij Hoofddorp. Door onze vaste slots bij de vrachtterminals en onze locatie binnen de vrije zone is het voor ons mogelijk dat wij ladingen snel van (en naar) onze eigen douaneloods verplaatsen.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een professionele distribiteur voor luchtvracht Singapore óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met een van onze specialisten op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat uw vraagstuk snel wordt opgelost. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht Singapore