Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Luchtvracht specialist

Er komt veel kijken bij een internationale luchtvracht verzending. CyberFreight is uw luchtvracht specialist die u helpt bij alles dat hierbij komt kijken. Wij dragen zorg bij voor een goede verzending van uw luchtvracht. Daarbij hebben wij uitsluitend gecertificeerd personeel die zich dagelijks optimaal inzet. Zo zenden wij uw vracht razendsnel van A naar B. Met de keus voor CyberFreight bent u snel verzekerd van een hoge kwaliteit en goede service.  

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening op het gebied van luchtvracht? Kom dan in contact en CyberFreight regelt alles rondom uw luchtvracht.

CyberFreight uw luchtvracht specialist

Luchtvracht specialist

Als luchtvracht specialist hebben wij een eigen douaneloods in beheer. Deze is gevestigd op luchthaven Schiphol. Dankzij onze slots kunnen wij uw vracht snel en probleemloos vervoeren. Dat is prettig wanneer uw vracht bijvoorbeeld spoed heeft. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een grootschalig expediteur op luchthaven Schiphol.

Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. We willen u dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit geldt natuurlijk zowel voor de zending als tijdens en na het vervoer van uw vracht. De complexe manier van vervoeren via luchtvaart kunt u in alle vertrouwen aan ons overlaten. Al sinds 1999 zijn wij specialist in de import, export en opslaan van de meest uiteenlopende vrachten. Daarnaast kunt u uw zending volgen in ons tracksysteem.

Kosten luchtvracht

Maar wat zijn eigenlijk de kosten voor een vracht vervoeren via de lucht? Bij CyberFreight kunt u een uitstekende prijs kwaliteit verwachten. Of u nu 1 zending verstuurd, of 500 zendingen tegelijkertijd wilt versturen. Uw gewenste vracht wordt per kg afgemeten. Zo betaalt u nooit teveel. De logistieke industrie is continue aan het veranderen. Daarom spelen wij hier op in met nieuwe interne ontwikkelingen en toepassingen op dit gebied. Lees hierover meer op de website.

Vraag het ons

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij bieden binnen de luchtvracht? Kom dan in contact met ons via onderstaande contactpersoon. Samen met u komen we tot een passende oplossing.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen