Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight luchtvracht airfreight

Luchtvracht transport

Bent u op zoek naar een bedrijf voor luchtvracht transport? Dan is CyberFreight uw partner bij uitstek! Als internationaal expediteur verzorgen wij van CyberFreight het transport van goederen per luchtvracht en zeevracht. Of u nou 500 verzendingen nodig heeft, of maar 5, wij verzenden de vracht. Het vervoer per luchtvracht vereist een gedegen aanpak en goede voorbereiding. Omdat deze manier van vervoeren complex is en verschillende partijen heeft die de zendingen afhandelt, hebben wij verschillende specifieke producten op de markt gezet.

Meer weten over de diensten van CyberFreight? Neem dan gerust contact met ons op.

Luchtvracht transportWereldwijde luchtvracht transport met Cyberfreight

Om luchtvracht zonder problemen naar welk land dan ook te sturen, zijn onze exportmedewerkers precies op de hoogte van de verschillende douaneregels in het buitenland. Hierdoor kunnen wij iedere vracht vrijwel probleemloos over de hele wereld verzenden. Naast luchtvracht kunt u er bij CyberFreight ook voor kiezen om uw transport per zeevracht te doen. In tegenstelling tot het vervoer van luchtvracht is het vervoeren per zeevracht minder complex. Daarnaast zijn ook de kosten lager. Echter is de doorlooptijd aanzienlijk langer.

Diensten CyberFreight

Naast luchtvracht en zeevracht bieden wij nog meer diensten aan. Denk hierbij aan vervoer naar China per spoor en opslag en distributie. Daarnaast kunnen wij complexe projectvrachten uitvoeren, en zijn specialist op het gebied van Pharma transport. Tijdens het vervoer van geneesmiddelen zijn er specifieke maatregelen nodig om het product in de juiste conditie op de plaats van bestemming te krijgen. Daar weten wij van CyberFreight alles van.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het verzenden van uw vracht met luchtvracht? Neem dan zeker even contact op met onderstaand contactpersoon. Hij zal u verder helpen en informeren over de juiste verzendmethode passend bij uw zending. U kunt u vraag ook mailen of ons telefonisch bereiken via +31(0)88 1014 700.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over kosten luchtvracht