Contact

Email

Offerte

Track & Trace

airfreight luchtvracht Cyberfreight international

luchtvracht USA

Bent u op zoek naar luchtvracht USA? Dan hebben wij bij CyberFreight voor u dé oplossing. Luchtverzendingen zijn voor zakelijke klanten een stuk aantrekkelijker geworden. Dat komt niet alleen door de globalisering, maar ook doordat de luchtvracht tarieven de afgelopen jaren zijn gedaald. De verzendingen over de gehele wereld zijn een groot onderdeel geworden van alle zendingen, zelfs luchtvaartmaatschappijen hebben dit opgepakt. CyberFreight is zich om die reden steeds verder gaan ontwikkelen in luchtverzendingen.

Luchtvracht USA door CyberFreight

U wilt zich als ondernemer natuurlijk niet bezig houden met de wetten en regels rondom de luchtvracht. Wij, van CyberFreight, nemen om die reden al de zorgen uit handen en wij zorgen ervoor dat u zorgen uw luchtvracht naar de USA kunt verzenden. Er komen namelijk bij luchtvracht een hoop wetten en regels kijken rondom de import en export. Wanneer deze wetten en regels worden overtreden worden hier dan ook hoge straffen aan verbonden. Dus laat daarom uw luchtvracht regelen door CyberFreight. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw vracht te volgen. Dat geeft u een veilig gevoel, omdat u altijd weet waar uw verzending zich bevindt.

CyberFreight is dé totaalaanbieder op gebied van globale luchtvracht. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat uw vracht verzonden wordt, maar ook wanneer dat nodig is wordt opgeslagen. Dit doen wij alles tegen heldere luchtvrachttarieven. CyberFreight is uw betrouwbare partner en is aangesloten bij het LINK-netwerk., het netwerk gericht op lucht- en zeevaartbedrijven. Hierdoor hebben wij inzicht in alle cijfers en daarom kunnen wij u altijd de beste prijs garanderen.

Contact opnemen

luchtvracht USA

Bent u geïnteresseerd in onze internationale luchtvracht? Neem dan gerust contact met ons op via de buttons aan de rechterkant. Ook wanneer u meer informatie wilt ontvangen over onze mogelijkheden, kunt u met ons vrijblijvend contact opnemen. Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden met betrekking tot uw luchtvracht. Wij helpen u graag verder!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht USA