Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Medicatie vervoer

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor medicatie vervoer. dan is CyberFreight Pharma Logistics uw partner bij uitstek! Wij zijn een ervaren transporteur van geneesmiddelen en weten wij als geen ander hoe het vervoer op correcte wijze moet worden uitgevoerd. Moet de medicatie, die u wilt vervoeren op een bepaalde tempratuur blijven? Dankzij ons uitgebreide wagenpark, van zowel geconditioneerde als ongeconditioneerde voertuigen, kunnen wij uw geneesmiddelen vervoeren op iedere gewenste temperatuur houden. Wij kunnen koel, ambient, vries en verwarmd transport verzorgen.

Meer weten over de mogelijkheden van medicatie vervoer? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer.

Distributie Europa

Medicatie vervoer

Bij CyberFreight is het ook mogelijk uw vracht door heel Europa te zenden. Alle trekkers en opleggers zijn voorzien van GPS en een boordcomputer voor de distributie door Europa. Alles om uw medicatie met volle zorg naar gewenste locatie te vervoeren. Ook onze chauffeurs worden aan strengen eisen gesteld. Zodat zij eventuele problemen direct kunnen oplossen en snel kunnen schakelen. Medicatie vervoeren vergt een gedegen aanpak en professionele afhandeling. Gedurende het gehele transport zal de temperatuur in de auto continu bewaakt  worden. Zowel de chauffeur als de centrale planning krijgen een melding als er zich ergens een temperatuuroverschrijding zal voordoen.

Passief verpakken bij medicatie vervoer

Tijdens het transport kunnen farmaceutische producten blootgesteld worden aan verschillende temperaturen. Echter kan dit alleen als er niet aan de eisen voldaan wordt. Bij CyberFreight kennen wij de protocollen. Hierdoor weten wij precies hoe de medicatie op correcte wijze vervoerd moet worden. Voor kleine pakketzendingen kan vervoer over de weg per temperatuur gecontroleerde auto erg kostbaar zijn. Passief verpakken kan hiervoor een oplossing zijn. Passief verpakken is kort gezegd eigenlijk een soort koelbox. De verpakking zorgt ervoor dat de goederen gedurende een bepaalde tijd op de juiste temperatuur blijven.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het vervoeren van medicatie door Europa? Of wilt u meer weten over het passief verpakken? Neem dan contact op met onderstaand contact persoon. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Bel dan naar +31(0)88 1014 700.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen