Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Medicijndistributie

Zoekt u naar een professionele organisatie voor medicijndistributie? Wij, van CyberFreight International, helpen u graag verder! Al sinds 1999 zorgen wij voor het correcte vervoer en opslag van geneesmiddelen over de hele wereld. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden voor verdere distributie. Wij weten als geen ander hoe de geneesmiddelen op de juiste manier worden vervoert en werken volledig in lijn met de wettelijke eisen. Ook beschikken wij over alle correcte vergunningen en kennis, zodat wij de geneesmiddelen en medische hulpmiddelen veilig en snel kunnen vervoeren en opslaan.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw transport kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Medicijndistributie | CyberFreight International doet het!

Wij verzorgen het internationale transport van uw medicijnen per luchtvracht en zeevracht. Wij kunnen deze goederen ook opslaan en bieden daarnaast veel mogelijkheden voor verdere distributie. Ons dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam als onderdeel van de organisatie.

container verschepen tarieven

CyberFreight speelt snel in op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Altijd op een manier waarmee wij de klant van dienst kunnen zijn. Of een klant nou 500 verzendingen nodig heeft óf slechts 5; wij verzenden de vracht. Snel en efficiënt.

Kom in contact met ons!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze medicijndistributie óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om (in beide gevallen) gerust even contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen uw vraagstuk oplossen. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over medicijndistributie