Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Medicijnen exporteren

Aan het exporteren van medicijnen zijn strenge eisen onderworpen die wettelijk zijn vastgelegd. Vanuit de overheid wordt er namelijk hoge eisen gesteld aan de export. Zo moeten onze transportmiddelen aan allerlei eisen voldoen.

Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics zijn wij uw partner die medicijnen exporteren, opslaan en uw distributie naar apotheken en/of ziekenhuizen kan verzorgen. Ook als u uw zending Europees wilt distribueren, zijn wij graag uw partner voor de export.

distributie MedicijnenMedicijnen exporteren, een vak apart

Het exporteren en opslaan van farmaceutische producten is een vak apart, een vak dat CyberFreight Pharma Logistics als geen ander beheerst in Nederland. Onze transportmiddelen en opslagruimten voldoen aan alle wettelijke eisen, die vanuit de overheid wordt gesteld aan de export en distributie van geneesmiddelen. GDP opslag en GDP distributie zijn bij ons vertrouwde termen, waardoor uw zending bij ons in vertrouwde handen is. Uw eisen en wensen staan hierbij uiteraard centraal bij de export.

Temperatuur gecontroleerde export van CyberFreight

CyberFreight Pharma Logistics verzorgt niet alleen de export van uw medicijnen, ook in de GDP opslag zijn wij thuis. Onze gecertificeerde medewerkers blijven altijd op de hoogte van de status van uw zending, waarbij temperatuur het belangrijkste aspect voor ons is. Ons Pharma-magazijn in Nieuw-Vennep is speciaal ingericht om de temperatuur te controleren voor zendingen tussen de 15 en 25 graden, voordat deze geëxporteerd is.  Hiernaast garanderen onze speciale koelcellen de kwaliteit van medicijnen van een lagere temperatuur indien dit nodig is.

Onze medewerkers werken altijd volgens de GDP Guidelines

Uiteraard voldoet onze medicijnen export en distributie volledig aan de GDP Guidelines. De temperatuur van uw zending blijven wij constant meten, regelen en beoordelen. Dit geld zowel tijdens de distributie als bij de opslag. Wij nemen de zorg voor zending uit handen. Ook regelen wij het papierwerk.

GDP Distributie en export van medicijnen

Vanuit de opslag van CyberFreight distribueren en exporteren we uw medicijnen en ziekenhuizen. Dit doen wij zowel naar Europese landen, maar ook binnen Nederland. CyberFreight heeft alle noodzakelijke vergunningen in huis om uw medicijnen op een juiste manier te distribueren, waaronder een GDP groothandelsvergunning.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over medicijnen exporteren