Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Medicijnen importeren naar Nederland

Zoekt u naar ondersteuning bij medicijnen importeren naar Nederland? Dan bent u bij CyberFreight International helemaal aan het juiste adres! Wij verzorgen het internationale transport van uw medicijnen per luchtvracht en zeevracht. Wij kunnen deze goederen ook opslaan en bieden daarnaast veel mogelijkheden voor verdere distributie. Ons dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam als onderdeel van de organisatie.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en de bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij vertellen u graag meer.

Medicijnen importeren naar Nederland? Wij doen het!

Wij spelen snel in op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Altijd op een manier waarmee wij de klant van dienst kunnen zijn. Of een klant nu 500 verzendingen nodig heeft óf slechts 5; wij verzenden de vracht. Snel en efficiënt.

medicijnen importeren naar Nederland

Samen met een strategische partner biedt CyberFreight de mogelijkheid om uw distributie door geheel Europa op een economische wijze, maar wel geheel GDP compliant af te leveren middels een farma groupage dienst. In deze groupage dienst worden alleen farmaceutische goederen vervoerd vanaf 1 doos tot maximaal 33 europallets per oplegger. Deze service is beschikbaar voor de temperatuur ranges 15-25 graden en 2-8 graden en voldoet aan de meest strenge eisen.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een professioneel bedrijf voor medicijnen importeren naar Nederland? Neem dan direct contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Graag tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met John Twisk voor meer informatie over medicijnen importeren naar Nederland