Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Medicijnen importeren

CyberFreight Pharma Logistics is hét bedrijf als het gaat om medicijnen importeren. Het importeren van geneesmiddelen eist een gedegen en correcte afhandeling.  Wij bieden een hoge kwaliteit aan de import van geneesmiddelen. Distributie en opslag van geneesmiddelen zijn aan strenge wettelijke eisen onderworpen. De overheid stelt hoge eisen aan het opslagmagazijn en ook de transportmiddelen moeten aan allerlei eisen voldoen. Daar weet CyberFreigt alles van. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat de import correct en efficiënt wordt afgehandeld.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent het importeren van geneesmiddelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Medicijnen importeren per lucht,- of zeevracht

medicijnen importeren

Wij bieden meerdere mogelijkheden omtrent het vervoeren van pharmaceutische producten. Afhankelijk van de eisen kan dit zowel per zeevracht als per luchtvracht. In beide gevallen vinden wij het erg belangrijk dat we individuele wensen van onze klanten na streven.

Vervoer per zeevracht:
Voor het vervoeren van geneesmiddelen per zeevracht is de doorlooptijd van containers aanzienlijk langer dan de doorlooptijd met luchtvracht. Bij iedere zending wordt de lading grondig gecontroleerd. Dit wordt gedaan door onze GDP gekwalificeerde medewerkers. Daarnaast kunt u uw zending 24/7 monitoren.

Vervoer per luchtvracht:
Voor het vervoeren via de luchtvaart gelden andere strenge eisen. Dit komt door de vele verschillende overslagpunten die deze type zending heeft. Want er zijn veelal verschillende partijen die de zendingen afhandelen. Hiervoor hebben wij verschillende producten op de markt gezet. Door deze verschillende methodes is er altijd een manier om de geneesmiddelen op de juiste manier te verzenden.

Kom in contact

De luchtvracht regelen we vanuit ons kantoor op Schiphol, de zeevracht vanuit ons kantoor in de haven van Rotterdam. Verder bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u andere vragen? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op +31(0)88 1014 700 voor de luchtvracht en op +31 (0)180 485 969  voor de zeevracht.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen