Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight nederlandse expeditievoorwaarden nl

Medicijnen transport

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij medicijnen transport? Dan bent u bij Cyberfreight aan het juiste adres! Wij zijn al jaren expert in het vervoer en de opslag van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Wij weten als geen ander hoe nauwkeurig de distributie van geneesmiddelen is. Daarom voldoen al onze transport voertuigen en distributie opslagplaatsen aan de juiste wettelijke voorwaarden. Dankzij onze ervaring sinds 1999 weten we exact hoe we de geneesmiddelen op de juiste manier moeten vervoeren en opslaan.

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Medicijnen transport laten verzorgen door Cyberfreight

global pharma logistics

Het vervoer en de opslag van pharmaceutische producten is een vak apart. Een vak dat CyberFreight Pharma Logistics als geen ander beheerst. Onze transportmiddelen en opslagruimten voldoen aan alle eisen die wettelijk aan de afhandeling van geneesmiddelen worden gesteld. GDP opslag en GDP distributie zijn bij ons in vertrouwde handen. En, onze gekwalificeerde Pharma-medewerkers stellen dagelijks alles in het werk om uw temperatuur gecontroleerde zendingen veilig, gecertificeerd en gecontroleerd af te handelen.

Ook als u Europees wilt distribueren naar groothandels zijn wij u graag van dienst. Voor deze dienstverlening beschikt CyberFreight Pharma Logistics over de noodzakelijke vergunningen, waar onder de GDP groothandelsvergunning. Daarnaast zorgen wij uiteraard ook voor de noodzakelijke documentatie zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

Neem contact op

Heeft u vragen omtrent pharma vervoer of wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om direct online een offerte aan te vragen, zodat u vooraf weet wat u te wachten staat.

 

 

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over medicijnen transport