Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Medicijnen vervoer

Bent u op zoek naar een bedrijf voor medicijnen vervoer? Dan kan CyberFreight u van dienst zijn! Al sinds 1999 zorgen wij voor het correcte vervoer en opslag van geneesmiddelen over de hele wereld. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden voor verdere distributie. Wij weten als geen ander hoe de geneesmiddelen op de juiste manier worden vervoert, alles volgens de wettelijke eisen. Ook beschikken wij over alle correcte vergunningen en kennis. Zodat wij de geneesmiddelen en medische hulpmiddelen veilig en snel kunnen vervoeren en opslaan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Luchtvracht PHARMA

Medicijnen vervoer

Bij CyberFreight zijn er verschillende mogelijkheden voor het vervoeren van uw medicijnen. Dit kan bijvoorbeeld per luchtvracht. Voordat de vracht per vlucht wordt vervoert, wordt er eerst een risicoanalyse uitgevoerd. Want het vervoer van geneesmiddelen door de lucht vereist een gedegen aanpak en goede voorbereiding. CyberFreight heeft hierop een aantal specifieke producten ontwikkeld en in de markt gezet onder de naam CTC Pharma (CyberFreight Temperature Controlled).

Wilt u meer weten over deze manieren van vervoeren? Lees hierover verder op de website of neem contact met ons op.

Zeevracht PHARMA

Naast luchtvracht kunt u bij CyberFreight ook kiezen voor het vervoer van medicatie per zeevracht. Het vervoer per zeevracht is daarentegen tegen minder complex dan het vervoer door de lucht. Echter duurt de doorlooptijd per zeevracht langer dan met luchtvracht.

Voor elk product is er een Standard Operating Procedure en een uitgebreide checklist die opgesteld zijn op basis van de GDP richtlijnen.

Neem contact met ons op

Kortom, voor verschillende manieren van het vervoeren van medicijnen bent u bij CyberFreight aan het juiste adres. Wij hopen u snel te kunnen helpen met het vervoeren van medicatie. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken via +31(0)88 1014 700.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen