Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Medicijnentransport

Bent u op zoek naar een professionele organisatie die u verder kan helpen met medicijnentransport? Dan bent u bij CyberFreight International zeker aan het juiste adres! De logistieke industrie verandert voortdurend. Dat vergt een flexibele houding. Bij CyberFreight verwachten we daarom eigen initiatieven en ‘out of the box’-denken van onze werknemers. Bij het verzenden van vrachten is snel handelen vaak noodzakelijk. Als een vracht de boot mist, kan die zomaar enkele weken te laat aankomen. Natuurlijk maken we wel eens fouten. Hoe vervelend we dat ook vinden, we geven die altijd toe en doen er vervolgens alles aan om – in overleg met klant – tot de beste oplossing te komen.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en de bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij vertellen u graag meer.

Medicijnentransport | CyberFreight kan het regelen!

Het vervoer van geneesmiddelen door de lucht vereist een gedegen aanpak en voorbereiding, inclusief een risicoanalyse vooraf. Stabiliteitsdata (indien beschikbaar) van het product tezamen met een lane risk assessment bepalen uiteindelijk de manier waarop het product vervoerd dient te worden. De lane risk assessment geeft onder andere inzicht in de omstandigheden tijdens het vervoer en de mitigerende maatregelen die nodig zijn om het product in de juiste conditie op de plaats van bestemming te krijgen.

container verschepen tarieven

Het vervoer van geneesmiddelen per zeevracht pharma is minder complex dan het vervoer door de lucht. De doorlooptijd van containers per zeevracht is aanzienlijk langer dan de doorlooptijd met luchtvracht, maar de kosten voor zeevracht zijn ook aanzienlijk lager. Ook voor zeevracht heeft CyberFreight onder de naam CTC Pharma een tweetal producten ontwikkeld.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar medicijnentransport? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over medicijnentransport