Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Medicijnopslag

Als u op zoek bent naar een professionele organisatie met ruimte voor medicijnopslag, dan bent u bij CyberFreight International zeker aan het juiste adres! De opslag van farmaceutische producten, of het nu geneesmiddelen zijn of grondstoffen (API’s – Active Pharmaceutical Ingredients) betreft, zijn onderhevig aan zeer strikte regelgeving. Deze regelgeving wordt ook wel Good Distribution Practices genoemd. De regels worden door het Ministerie van Volksgezondheid, Sport en Welzijn vastgesteld op basis van EU-richtlijnen. Tevens ziet het Ministerie met behulp van de afdeling IGZ (Inspectie voor Gezondheidszorg) toe op een juiste en strikte naleving van de GDP richtlijnen in Nederland.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en de bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij vertellen u graag meer.

Medicijnopslag nodig? CyberFreight helpt u verder!

Opslag van geneesmiddelen is alleen toegestaan indien u hiertoe goedgekeurd en gecertificeerd bent. Hiervoor vraag je een GDP Groothandelsvergunning aan, die je pas krijgt als na een audit van IGZ blijkt, dat je aan alle voorwaarden voldoet. Als je enige tijd werkt met de GDP Groothandelsvergunning komt IGZ nogmaals en onaangekondigd langs voor een audit. Na een goed resultaat kom je dan in aanmerking voor het GDP certificaat.

Medicijnopslag

Indien uzelf niet beschikt over GDP opslag, kunt u de opslag van geneesmiddelen ook uitbesteden aan een bedrijf dat wel over de juiste vergunningen beschikt. CyberFreight is zo’n bedrijf dat beschikt over het GDP Certificaat. Hier leest u meer over deze mogelijkheden die CyberFreight biedt onder de GDP Groothandelsvergunning.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar medicijnopslag óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze specialisten op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met een oplossing voor uw vraagstuk.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over medicijnopslag