Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Medicijntransport

Als u op zoek bent naar een professionele organisatie voor uw medicijntransport, dan bent u bij CyberFreight International zeker aan het juiste adres! Al sinds 1999 zorgen wij voor het correcte vervoer en opslag van geneesmiddelen over de hele wereld. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden voor verdere distributie. Wij weten als geen ander hoe de geneesmiddelen op de juiste manier worden vervoert en werken volledig in lijn met de wettelijke eisen. Ook beschikken wij over alle correcte vergunningen en kennis, zodat wij de geneesmiddelen en medische hulpmiddelen veilig en snel kunnen vervoeren en opslaan.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Medicijntransport | CyberFreight International doet het!

Bij CyberFreight begrijpen we het belang van veilig en betrouwbaar medicijntransport. Of het nu gaat om kostbare farmaceutische producten, levensreddende medicijnen of temperatuurgevoelige vaccins, we zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige logistieke oplossingen die aan al uw eisen voldoen. Het vervoer van geneesmiddelen door de lucht vereist een gedegen aanpak en voorbereiding, inclusief een risicoanalyse vooraf. Stabiliteitsdata (indien beschikbaar) van het product tezamen met een lane risk assessment bepalen uiteindelijk de manier waarop het product vervoerd dient te worden. De lane risk assessment geeft onder andere inzicht in de omstandigheden tijdens het vervoer en de mitigerende maatregelen die nodig zijn om het product in de juiste conditie op de plaats van bestemming te krijgen.

Medicijntransport

Het vervoer van geneesmiddelen per zeevracht pharma is minder complex dan het vervoer door de lucht. De doorlooptijd van containers per zeevracht is aanzienlijk langer dan de doorlooptijd met luchtvracht, maar de kosten voor zeevracht zijn ook aanzienlijk lager. Ook voor zeevracht heeft CyberFreight onder de naam CTC Pharma een tweetal producten ontwikkeld.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar medicijntransport? Wacht niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over medicijntransport