Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Opslag en beheer medicatie

Als u op zoek bent naar een ervaren bedrijf voor opslag en beheer medicatie, dan bent u bij CyberFreight International zeker aan het juiste adres! Al sinds 1999 zorgen wij voor het correcte vervoer en opslag van geneesmiddelen over de hele wereld. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden voor verdere distributie. Wij weten als geen ander hoe de geneesmiddelen op de juiste manier worden vervoert en werken volledig in lijn met de wettelijke eisen. Ook beschikken wij over alle correcte vergunningen en kennis, zodat wij de geneesmiddelen en medische hulpmiddelen veilig en snel kunnen vervoeren en opslaan.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Opslag en beheer medicatie? Wij realiseren het!

Ons kantoor in Barendrecht zit dicht bij de Rotterdamse haven, dé hub voor zeevracht van en naar Europa. Onze medewerkers zijn, indien nodig, snel ter plaatse om vrachten te controleren en in te klaren. En ze kunnen meteen ingrijpen als er iets mis gaat of dreigt te gaan. Ons kantoor ligt net buiten de verstopte verkeersaders en vlakbij de A15/A16 richting België en Duitsland.

Medicijnopslag

Met ons LINK-netwerk hebben wij kanalen om uw vracht snel door te sluizen naar de eindontvanger. Rotterdam is nog steeds de grootste haven van Europa en biedt samen met CyberFreight nog steeds de beste oplossingen voor de afhandeling van uw vracht. Daarnaast beschikken wij ook, voor de verzorging van medicijnen per luchtvracht, over een (opslag)locatie dichtbij Schiphol.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen in uw zoektocht naar opslag en beheer medicatie? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op via het formulier op onze website. Onze specialisten geven u graag meer informatie. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over opslag en beheer medicatie