Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Pharma Logistics India
Pharma Logistics India

Pharma Logistics India

Het vervoer van farmaceutische producten is een aparte tak van sport. CyberFreight is in de afgelopen jaren zich hier verder in gaan specialiseren.

De transportmiddelen van CyberFreight voldoen aan alle wettelijke eisen die zijn gesteld aan de afhandeling van geneesmiddelen. Hetzelfde geld voor de opslagruimten van CyberFreight. Wij hebben speciale gecertificeerde Pharma-medewerkers die dagelijks bezig zijn met de temperatuur gecontroleerde zendingen. Veilig, gecertificeerde en gecontroleerde afhandeling.

Pharma Logistics IndiaPharma logistics India, een vak apart

Pharma logistics India is een veel grotere stap en uitdaging dan zendingen binnen Nederland of Europa. Het positieve nieuws is dat de Pharma logistics behoefte in India blijft groeien,  wij merken dat er steeds meer vraag naar is voor zowel lucht- als zeevracht diensten.

Aankomende tijd zullen wij dan ook de logistiek vanuit India verder blijven ontwikkelen. Hierbij moet u denken aan zowel zee-als luchtvracht gevalideerde lanes. Het gaat niet alleen over verzendingen, maar ook over tijdelijke opslag in afwachting van definitieve verzending. Alles wordt natuurlijk gedaan binnen de regels en richtlijnen die daarvoor zijn vastgesteld.

Meer informatie kunt u vinden op onze specifieke homepagina van onze pharma activiteiten, http://cyberfreight-pharmalogistics.nl/. Heeft u andere vragen omtrent dit onderwerp? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over Pharma Logistics India