Contact

Email

Offerte

Track & Trace

pharmalogistics service cyberfreight

Pharma Logistics Nederland

Bent u op zoek naar Pharma logistics Nederland? Dan bent u bij CyberFreight aan het juiste adres! Wij zijn al jaren specialist in het vervoeren van geneesmiddelen over de hele wereld. CyberFreight International verzorgt het internationale transport van uw goederen per luchtvracht en zeevracht. Wij slaan ook goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder.

pharmalogistics cooling cell

Pharma logistics Nederland uitbesteden aan CyberFreight

CyberFreight is de ideale partner om het vervoer van geneesmiddelen aan over te laten. Wij weten als geen ander hoe de markt in elkaar zit, en spelen snel in op nieuwe ontwikkelingen. Onze medewerkers kunnen snel schakelen en ‘out-of-the-box’ denken. Daarom zijn wij altijd in staat om de klant op de juiste manier te kunnen helpen. Of een klant 500 of 5 zendingen nodig heeft, wij regelen het. Snel en efficient.

Naast een goede en snelle afhandeling, houden wij uiteraard ook rekening met de inhoud van de zending. Zo wordt de temperatuur bij ons altijd nauwkeurig in de gaten gehouden. Dit doen wij niet alleen tijdens de zending, maar ook tijdens de opslag. Op deze manier kan er niks mis gaan met de geneesmiddelen. Wij verzorgen de verzending van uw medicijnen volledig van A tot B.

Contact opnemen

CyberFreight heeft langdurige ervaring in het vervoeren van verschillende zendingen. Door onze partners in 62 landen en een groot internationaal netwerk zijn we expert in de distributie van uw specifieke zending. Zowel port-to-port als door-to-door.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de website. Onze medewerkers staan voor u klaar en adviseren u graag over de juiste verzendmethode voor uw producten. Dankzij ons goede inzicht in de markt kunnen wij u altijd op een gepaste wijze helpen.

 

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over pharma Logistics Nederland