Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Pharma NL

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren distribiteur voor pharma NL? Dan bent u bij CyberFreight International zeker aan het juiste adres! Op basis van een krachtige samenwerking met een strategisch partnerbedrijf kunnen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om distributie door geheel Europa te realiseren middels een farma groupage dienst. In deze groupage dienst worden alleen farmaceutische goederen vervoerd vanaf 1 doos tot maximaal 33 europallets per oplegger. Deze service is beschikbaar voor de temperatuur ranges 15-25 graden en 2-8 graden en voldoet aan de meest strenge eisen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw pharma transport kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Pharma NL distributiepartner? Kom in contact!

Wij zorgen ervoor dat wij altijd snel in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Dit doen wij altijd op een manier waarmee wij de klant het beste van dienst kunnen zijn. Ongeacht of het gaat om 500 verschillende verzendingen óf slecht om vijf; wij kunnen het transport regelen. Snel en efficiënt.

Medicijnopslag

Er zijn maar zeer weinig bestemmingen binnen Europa die CyberFreight International, via haar GDP gecertificeerd netwerk, niet kan beleveren. Wij kunnen u dus gerust stellen dat wij geheel Europa kunnen beleveren (dus ook bestemmingen als Cyprus en Malta). Voor spoedzendingen maken wij gebruik van een GDP compliant express netwerk, dat door heel Europa uw spoedzendingen kan ophalen en afleveren.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar pharma NL? Wacht niet en vraag dan direct (en vrijblijvend) een offerte via onze website aan. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat u een passend prijsvoorstel zult ontvangen. Daarnaast kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen!

Meer weten?

Neem contact op met John Twisk voor meer informatie over pharma nl