Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Pharma shipping containers

Wilt u (met uw bedrijf) gebruik maken van pharma shipping containers? Dan bent u bij CyberFreight International zeker aan het juiste adres! Het vervoer van geneesmiddelen per zeevracht pharma is minder complex dan het vervoer door de lucht. De doorlooptijd van containers per zeevracht is aanzienlijk langer dan de doorlooptijd met luchtvracht, maar de kosten voor zeevracht zijn ook aanzienlijk lager.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw transport kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen.

Pharma shipping containers? Wij helpen u verder!

Bij CTC Active Ocean maken we gebruik van zogenaamde reefer containers. Deze containers zijn voorzien van een koelinstallatie welke de geneesmiddelen tijdens het transport op de juiste temperatuur houden. In de haven van vertrek, aan boord van het schip en in de haven van bestemming worden de containers op generatoren aangesloten. CTC Active Ocean is vooralsnog alleen beschikbaar voor FCL (Full Container Load).

Medicijnopslag

CTC Basic Ocean is bedoeld voor zeer stabiele geneesmiddelen en API’s. Bij CTC Basic Ocean worden de goederen als “general cargo “ verstuurd in een normale container. Wel kunnen de goederen voor vertrek en/of na aankomst temperatuur gecontroleerd worden opgehaald, afgehandeld, opgeslagen en afgeleverd indien dat noodzakelijk is.

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze pharma shipping containers óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over pharma shipping containers