Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight track and trace

Pharma transport internationaal

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kan helpen bij pharma transport internationaal? Dan is CyberFreight de juiste partner! Wij verzorgen al jarenlang de Europese en Nederlandse distributie, de opslag van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Wij slaan ook goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie. Het dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam.

Wilt u weten wij CyberFreight voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Pharma transport internationaal met CyberFreight

global pharma logistics

Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics zijn wij uw partner die geneesmiddelen (farmaceutica, biofarmaceutica, OTC) kan opslaan en uw Nederlandse distributie naar ziekenhuizen en apotheken kan verzorgen. Ook als u Europees wilt distribueren naar groothandels zijn wij u graag van dienst. Voor deze dienstverlening beschikt CyberFreight Pharma Logistics over de noodzakelijke vergunningen, waar onder de GDP groothandelsvergunning. Daarnaast zorgen wij uiteraard ook voor de noodzakelijke documentatie zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

Wij weten als geen ander hoe nauwkeurig en voorzichtig het vervoer en de opslag van farmaceutische producten moet gaan. Daarom voldoen onze transportmiddelen en opslagruimten aan alle wettelijke eisen die aan de afhandeling van geneesmiddelen zijn gesteld. De opslag en distributie van geneesmiddelen kunt u daarom volledig aan ons toevertrouwen!

GDP Guidelines

CyberFreight heeft een kwalitatief hoogstaande werkwijze. Zo voldoen wij aan de GDP Guidelines, dit waarborgt de temperatuur van uw zending. Onze medewerkers meten de zending bij aankomst en tijdens de opslag. Bovendien regelen wij ook de juiste documentatie voor uw zending. Al met al verzorgen wij de gehele zending van A tot B. Bij CyberFreight is uw pakket in goede en betrouwbare handen. Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over pharma transport internationaal