Contact

Email

Offerte

Track & Trace

projectvracht - project freight - Cyberfreight

Project cargo logistics

Op zoek naar een betrouwbare internationale expediteur voor project cargo logistics? Dan bent u bij CyberFreight aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in projectladingen en transport. Met een kantoor op Schiphol en een kantoor in Rotterdam, zitten we in het centrum van de internationale vervoer. Over het land, ter zee en via de lucht. 

Wij voeren uw grote, zware en kostbare project met veel specialisme uit. Daarbij nemen wij alles voor uit handen, zodat u hoeft u zich geen zorgen meer te maken over administratief gedoe zoals documentatie en douaneformaliteiten. Razendsnel uw projectladingen regelen met een uitmuntende service? Kies dan voor CyberFreight! Onze medewerkers helpen u graag direct verder en beantwoorden al uw vragen omtrent het internationale transport. Maak een afspraak via de website.

Project Cargo Logistics vervoeren

Bij uw project zending wordt er voor één gebeurtenis veel lucht- of zeevracht tegelijkertijd vervoerd. Soms gebeurt dit met de inzet van charters. Project cargo wordt veelal ingezet bij onverwachte gebeurtenissen, denk aan een (natuur)ramp of een groot evenement zoals een autorally, waarbij in korte tijd veel onderdelen nodig zijn.project cargo logistics

CyberFreight kan razendsnel meerdere charters voor u inzetten. Scheepscharters, vliegcharters en vrachtwagens worden tegelijkertijd voor uw project benut. Maar ook gekwalificeerd personeel om de charters in goede banen te leiden staan bij ons snel paraat. Zo profiteert u van een snelle en vooral veilige inzet van uw specifieke project!

CyberFreight International

Met een eigen kantoor op Luchthaven Schiphol en een kantoor in de Rotterdamse Haven, bevinden we ons in het centrum van het internationaal vervoer in Nederland. Sinds 1999 is CyberFreight uw betrouwbare expediteur. Naast luchtverkeer en vrachtverkeer ontzorgen wij u ook in het vervoer van geneesmiddelen en de eventuele opslag van goederen. Kortom; CyberFreight is van alle markten thuis. Daarnaast is ons personeel ook zeer gekwalificeerd. We zorgen er altijd voor dat ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en/ of certificaten. Zo houden we de kwaliteit van CyberFreight hoog.

Schakel CyberFreight in voor uw projectladingen. We verzorgen uw project razendsnel. Daarnaast profiteert u van onze jarenlange ervaring, uitstekende netwerk en voordelige prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder met uw vracht en beantwoorden al uw vragen!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over project cargo logistics