Contact

Email

Offerte

Track & Trace

projectvracht - project freight - Cyberfreight

Project cargo

CyberFreight is de specialist als het gaat om project cargo. Bij projectcargo wordt in één keer heel veel lucht-of zeevracht tegelijkertijd vervoerd. Hier worden soms ook charters voor ingezet. Hierbij moet u denken aan grote projecten of onverwachte gebeurtenissen zoals een ramp.

In 2011 werden door ons grote charters gestuurd naar Nieuw-Zeeland, vol met hulpmiddelen voor de scheepsramp. In deze charters werden ook pompen, zodiacboten en generatoren. Deze hulpmiddelen werden ingezet om de hoeveelheid olie die in de zee stroomde te verminderen.

Alles in huis voor grote cargo projecten

Wanneer veel voertuigen en mensen tegelijkertijd in één keer ingezet worden, dan gaat het om project cargo. Bij deze projecten worden vaak scheepscharters, vliegcharters én vrachtwagens ingezet. De samenwerking moet hierbij soepel verlopen zodat er geen sprake kan zijn van miscommunicatie. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met het juiste netwerk, hebben wij alles in huis om project cargo snel paraat te hebben. Wij hebben de juiste equipment, de kennis en een plan van aanpak voor complexe logistiek.

projectcargo cyberfreight internationalProjectvrachtcöordinator Frank de Bont

Bij de coördinatie van de project cargo is Frank de Bont de enige die verantwoordelijk is voor de gehele coördinatie. Vroeger kende Frank een carrière bij een luchtvaartmaatschappij. Hierdoor is Frank goed op de hoogte van vliegtuigen en welk vliegtuig het beste geschikt is voor chartervluchten. Verder kent hij alle agenten van onze LINK-partners  persoonlijk. Door deze voordelen heeft hij altijd de juiste mensen en voertuigen klaarstaan.

Naast Frank hebben wij meer personeel in dienst dat vroeger bij vliegtuigmaatschappijen of rederijen hebben gewerkt. Hierdoor hebben zij de benodigde kennis over de voertuigen. Tevens zijn wij in het bezit van onze eigen douaneloodsen, hierin is alles te vinden om landingen snel klaar te maken.

Neem contact op voor uw project cargo

Voor meer informatie, of het aanvragen van een offerte, kunt u terecht via de buttons aan de rechterkant van de pagina. CyberFreight helpt u graag verder met uw project!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over project cargo