Contact

Email

Offerte

Track & Trace

projectvracht - project freight - Cyberfreight

Project lading

Bij CyberFreight International werken experts op het gebied van project lading. Project lading omvat het vervoeren van grote hoeveelheden lading per zeevracht of luchtvracht. Bij projectlading staan in het bijzonder drie factoren centraal:

  • Het beschikbare equipment en een uitgebreid netwerk
  • Specifieke kennis van zaken
  • Een doeltreffend plan van aanpak m.b.t. de logistiek

Equipment en Netwerk | Project lading

Zoals u weet is het van groot belang om het juiste equipment paraat te hebben bij een  lading. Er is vaak sprake van spoedgevallen of uitzonderingsgevallen, waarbij gespecialiseerde equipment cruciaal is. Wist u dat wij onze onze eigen douaneloodsen hebben, met daarin alle benodigdheden om de ladingen snel gereed te maken? Bijvoorbeeld digitale weegschalen, verpakkingsapparatuur, verschillende heftrucks en folies. CyberFreight beschikt over de juiste equipment voor uw projectlading. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid internationaal netwerk. Daarom kunt het complete project aan ons kunt overlaten.

project lading

Specifieke know-how.

Bij CyberFreight werken specialisten op verschillende gebieden, die samen uw project lading met succes kunnen volbrengen. Bij ons werken onder andere mensen die bij luchtvaartmaatschappijen en rederijen hebben gewerkt. Zij kunnen precies inschatten welke voertuigen voor welke situatie het meest geschikt zijn. Daarnaast hebben wij specialisten op het gebied van coördinatie, met een groot netwerk aan partners waarmee wij persoonlijk contact onderhouden.

Plan van aanpak en logistiek.

Goed om te benoemen is dat bij een project lading kom je voor veel logistieke uitdagingen te staan. Wij stellen voor uw situatie direct een gedetailleerd plan van aanpak op, waarin alle stappen nauwkeurig worden beschreven. Samengevat  houdtCyberFreight met zijn ruime ervaring met grote project ladingen voor u het overzicht, en anticipeert correct op onverwachte logistieke problemen.

Natuurlijk garanderen wij kennis, materiaal en een goed doordacht plan van aanpak. Wij streven ernaar uw project lading van begin tot eind optimaal uit te voeren. Neem contact met ons op via mail of telefoon, of vraag direct een offerte aan. U kunt ten slotte ook een bericht achterlaten via het contactformulier.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over project lading