Contact

Email

Offerte

Track & Trace

projectvracht - project freight - Cyberfreight

Projectcargo

CyberFreight is al jarenlang specialist op het gebied van projectcargo. Project cargo staat in het teken van heel veel goederen in één keer vervoeren via lucht-of zeevracht. Charters worden hier tevens voor ingezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote projecten en onverwachte gebeurtenissen waar veel voor nodig is.

Wij hebben in 2011 grote charters gestuurd naar Nieuw-Zeeland vol met hulpmiddelen. Maar onder andere ook pompen, zodiacboten en generatoren. Deze middelen waren ook nodig om de hoeveelheid olie die in de zee stroomde te verminderen

Grote projecten? Geen probleem!

Bij project cargo worden vaak veel voertuigen en mensen tegelijk in één keer ingezet. Ter illustratie gaat het vaak om scheepscharters, vliegcharters én vrachtwagens. Hierbij is het van essentieel belang dat de samenwerking vlekkeloos verloopt. Wij hebben de ervaring kennis en een uitgebreid netwerk. Hierdoor kunnen wij snel handelen en zorgen dat alles op de juiste manier verloopt. Wij hebben alles in huis om project goed te laten verlopen.

projectcargoProjectvrachtcöordinator Frank de Bont

Frank de Bont is de enige man die verantwoordelijk is voor de gehele coördinatie van de project cargo. In het verleden heeft Frank bij een luchtvaartmaatschappij gewerkt. Hij weet hierdoor goed welk vliegtuig geschikt is voor welke chartervlucht. Verder is hij op de hoogte van alle agenten van onze LINK-partners. Dit zorgt ervoor dat hij altijd snel de juiste personen en vliegtuigen klaar heeft.

Uw projectcargo bij CyberFreight

CyberFreight heeft veel personeel in dienst die bij luchtvaartmaatschappijen en rederijen werkzaam zijn geweest. Hierdoor hebben zij de benodigde kennis over de voertuigen. Verder zijn wij in het bezit van onze eigen douaneloodsen, daarin is alles te vinden wat nodig is om landingen snel klaar te maken.

Heeft u interesse in onze diensten? U kunt direct contact met CyberFreight opnemen via de buttons aan de rechterzijde van de pagina. Ook kunt u direct online een offerte aanvragen voor uw projectlading.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over projectcargo