Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Tarieven container transport

Als u meer wilt weten over de tarieven container transport, dan bent u bij CyberFreight International zeker aan het juiste adres! CyberFreight International verzorgt het internationale transport van uw goederen per luchtvracht en zeevracht. Wij slaan ook goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie. Het dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam als onderdeel van de organisatie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw transport kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen.

Tarieven container transport? CyberFreight helpt u verder!

CyberFreight speelt snel in op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Altijd op een manier waarmee we de klant van dienst zijn. Of een klant nou 500 verzendingen nodig heeft, of maar 5, wij verzenden zijn vracht. Snel en efficiënt.

tarieven container transport

De logistieke industrie verandert voortdurend. Dat vergt een flexibele houding. Bij CyberFreight verwachten we daarom eigen initiatieven en ‘out of the box’-denken van onze werknemers. Bij het verzenden van vrachten is snel handelen vaak noodzakelijk. Als een vracht de boot mist, kan die zomaar enkele weken te laat aankomen. Natuurlijk maken we wel eens fouten. Hoe vervelend we dat ook vinden, we geven die altijd toe en doen er vervolgens alles aan om – in overleg met klant – tot de beste oplossing te komen.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de tarieven container transport óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over tarieven container transport