Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Tarieven luchtvracht

Zoekt u naar meer informatie over de tarieven luchtvracht? Wij, van CyberFreight International, staan graag voor u klaar! Luchtvracht vereist een snelle afhandeling. Zowel het verwerken van binnenkomende vracht, als het verzenden ervan. CyberFreight handelt beide snel én nauwkeurig af. Daarnaast bieden we veel mogelijkheden om uw lading niet alleen in het land van bestemming te krijgen, maar óók bij de eindontvanger.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende diensten? Lees meer op onze webpagina óf neem contact met een van onze specialisten op.

Tarieven luchtvracht weten? CyberFreight helpt u verder!

We zijn gevestigd op Schiphol, direct naast de A4 bij Hoofddorp. Door onze vaste slots bij de vrachtterminals en onze locatie binnen de vrije zone, kunnen we ladingen snel van en naar onze eigen douaneloods verplaatsen.

tarieven luchtvracht

Ieder land heeft zijn eigen import eisen. Die kunnen streng en uiterst gecompliceerd zijn. Om luchtvracht zonder problemen naar welk land dan ook te sturen, zijn onze exportmedewerkers precies op de hoogte van de verschillende douaneregels in het buitenland. Exportzendingen worden in de CyberFreight loods grondig voorbereid voor de luchtvaartmaatschappij die de luchtvracht gaat verzenden én voor de douane in het land van bestemming. CyberFreight is AEO-gecertificeerd en voert tevens de vereiste veiligheidscontroles op alle zendingen uit.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de tarieven luchtvracht? Wacht niet en vraag dan direct (en vrijblijvend) een offerte via onze website aan. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat u een passend prijsvoorstel zult ontvangen. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over tarieven luchtvracht