Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Tarieven zeevracht

Wilt u meer weten over de tarieven zeevracht voor geneesmiddelen of andere producten? Wij, van CyberFreight International, helpen u graag verder! Wij verzorgen het internationale transport van uw goederen per luchtvracht en zeevracht. Wij slaan ook goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie. Ons dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam als onderdeel van de organisatie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen met onze dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Tarieven zeevracht weten? CyberFreight vertelt u meer!

Voor het verschepen van zeevracht moet u bij CyberFreight zijn, voor zowel import als export, voor FCL, LCL en projectlading. We maken iedere exportvracht douane-proof want we kennen van ieder land het douanebeleid. We werken tevens zeer nauw samen met onze partners overzee, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. Waar dan ook ter wereld.

tarieven zeevracht

Of het nu gaat om dozen, pallets, grote machines of om auto’s, kranen en tractors, CyberFreight verscheept alle soorten ladingen. Dat doen we in containers (FCL én LCL), maar ook via Conventionele- en Ro/Ro-verschepingen. Die laatste twee kunnen lang niet al onze concurrenten uitvoeren. Bij CyberFreight zijn we er juist in gespecialiseerd!

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot de tarieven zeevracht óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over tarieven zeevracht