Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Transport China

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partij binnen de transport China? Dan bent u bij CyberFreight International zeker aan het juiste adres! Vanwege het kostenaspect wordt momenteel veelal gebruikgemaakt van zeevracht bij het goederenvervoer van (en naar) China. De doorlooptijden hiervan zijn echter lang en wanneer deze een meer cruciale rol spelen in de logistieke keten wordt luchtvracht een serieuze optie; ook al liggen de kosten een stuk hoger. Het vervoer per spoor positioneert zich tussen lucht- en zeevracht en biedt daarom kansen voor uw transport.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw transport China kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze specialisten op voor meer informatie.

Transport China nodig? Wij regelen het!

De logistieke industrie verandert voortdurend. Dat vergt een flexibele houding. Bij CyberFreight verwachten we daarom eigen initiatieven en ‘out of the box’-denken van onze werknemers. Bij het verzenden van vrachten is snel handelen vaak noodzakelijk. Als een vracht de boot mist, kan die zomaar enkele weken te laat aankomen. Natuurlijk maken we wel eens fouten. Hoe vervelend we dat ook vinden, we geven die altijd toe en doen er vervolgens alles aan om – in overleg met klant – tot de beste oplossing te komen.

Medicijnopslag

Wij spelen snel in op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt en dat doen wij altijd op een manier waarmee wij de klant goed van dienst kunnen zijn. Of een klant nu 500 verzendingen nodig heeft óf slechts 5; wij verzenden de vracht. Snel en efficiënt.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot ons transport China óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over transport China