Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Transport medicijnen

Bij Cyberfreight regelen wij het transport medicijnen met grote zorg. Zowel via luchtvracht als zeevracht vervoeren wij de goederen volgens de hoge eisen van de overheid.  Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics zijn wij uw partner die geneesmiddelen kan opslaan en uw Nederlandse distributie naar ziekenhuizen en apotheken kan verzorgen. Daarnaast staan wij ook voor u klaar voor het distribueren naar Europese groothandels. Omdat het vervoer en opslag van farmaceutische producten nauwkeurig moet verlopen, voldoen onze transportmiddelen aan alle wettelijke eisen.

Wilt u meer weten over het transport van de medicijnen via Cyberfreight? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Transport medicijnen

Pharma transport medicijnen

Al sinds 1999 zijn wij experts op het gebied van transport van geneesmiddelen over de hele wereld. Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics zijn wij uw partner voor het distribueren van medicijnen. Wij zijn voorzien van alle noodzakelijke vergunningen, waar onder de GDP groothandelsvergunning. Dit is een certificaat speciaal bedoeld voor transport- en distributie activiteiten rondom farmaceutische producten.

De luchtvracht verzorgen we vanuit ons kantoor op Schiphol. Omdat de luchtvracht een complexe keten is hebben wij een aantal specifieke producten ontwikkeld en in de markt gezet onder de naam CTC Pharma (CyberFreight Temperature Controlled). Zo kunt u bijvoorbeeld de medicijnen vervoeren via CTC Active. Hier wordt gebruik gemaakt van containers die worden gevoedt door een accu. Deze accu zorgt ervoor dat de goederen op een constante temperatuur blijven. Voor geneesmiddelen die zeer gevoelig zijn en kleinere partijen betreft raden wij CTC Passive Plus aan. Wij gebruiken hiervoor gevalideerde dozen of containers. Wilt u meer weten over het transport van medicijnen per luchtvracht? Of wilt u de producten graag per zeevracht vervoeren? Vraag dan naar de mogelijkheden om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Contact

Omdat het vervoer van geneesmiddelen complex kan zijn informeren wij u hier graag over. U kunt hiervoor contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen