Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Cyberfreight Rotterdam Barendrecht harbour

Transport over zee tarieven

Bent u op zoek naar transport over zee tarieven? Dan bent u bij Cyber Freight aan het juiste adres. Door onze nauwe samenwerking met partners over zee, bent u er zeker van dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. Ons kantoor ligt gelegen in Barendrecht, vlakbij de Rotterdamse haven. Hierdoor kunnen onze medewerkers snel ter plaatse zijn om vrachten te controleren en in te klaren.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor transport over zee tarieven? Dan kunt u via de button rechts, direct telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Cyber Freight kan alles vervoeren in containers

U kunt bij ons terecht voor het verschepen van allerlei soorten ladingen. Wij helpen u graag verder. Ook zijn wij gespecialiseerd in Conventionele- en Ro/Ro-verschepingen, iets wat veel van onze concurrenten niet aanbieden. Door de jaren heen hebben wij een zeer goede relatie opgebouwd met de belangrijkste rederijen. Hierdoor hebben we inzicht tot competitieve zeevracht tarieven en de juiste bijbehorende voorwaarden.

Flexibel en snel handelen
Transport over zee tarieven

Doordat de logistieke industrie voortdurend veranderd, is een flexibele houding noodzakelijk. Onze organisatie verwacht van hun medewerkers dan ook eigen initiatieven en out of the box denken. Ook is snel handelen bij het verzenden van vrachten prioriteit.

Natuurlijk maken wij ook wel eens fouten, maar wij zullen deze altijd toegeven en er alles aan doen om – in overleg met de klant – tot de beste oplossing te komen.

Contact – Transport over zee tarieven

Bent u nieuwsgierig naar transport over zee tarieven? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor u te bespreken. Voor informatie over andere diensten of mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Via de button aan de rechter kan kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvragen. Na uw aanvraag nemen onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over transport over zee tarieven