Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Cyberfreight Rotterdam Barendrecht harbour

Transport over zee

Bent u op zoek naar transport over zee? Dan bent u bij Cyberfreight aan het juiste adres! Cyberfreight werkt nauw samen met partners over zee. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. In ieder land kennen wij het douanebeleid, hierdoor is uw exportvracht altijd douane proof. Het kantoor van Cyberfreight ligt in Barendrecht, dicht bij de Rotterdamse haven. Op deze manier zijn onze mensen snel ter plaatse om vrachten te controleren en in te klaren.

Transport over zee door Cyberfreight

Cyberfreight staat altijd voor u klaar! Of het nu gaat om dozen, pallets, grote machines, auto’s, kranen of tractoren. Cyberfreight verscheept alle soorten ladingen. Wij doen dit door middel van containers (FCL én LCL) maar ook via Conventionele- en Ro/Ro-verschepingen. Wij zijn één van de enige bedrijven die de laatste twee manieren kan uitvoeren, wij zijn hier zelfs in gespecialiseerd. Lang niet al onze concurrenten kunnen dit.

Ook beschikken we over zeer goede relaties met de belangrijkste rederijen en hebben daarom toegang tot competitieve zeevracht tarieven en de daarbij behorende juiste voorwaarden, zoals free time en verschepingsgaranties. Een goede dienst bestaat dus niet alleen uit het tarief, maar zeker ook uit de juiste voorwaarden.

Naast transport over zee kunt u ook bij ons terecht voor o.a. Luchttransport, Pharma Logistics, GDP-vergunningen, GDP-opslag, projectvracht en Cross Trade. We bieden u graag een oplossing aan op maat.

Contact opnementransport over zee

Bent u op zoek naar transport over zee? En bent u geinteresseerd in onze diensten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Ook wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag bespreken wij samen met u uw wensen en behoeften door en helpen wij u met uw verzending. Via de button rechts kunt u direct telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over transport over zee