Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Transport van en naar China

Wilt u een ervaren bedrijf binnen de transport van en naar China als partner? Wij, van CyberFreight International, denken graag met u mee! Het vervoeren van goederen per spoor van of naar China is, naast het gebruik van lucht- en zeevracht, in een aantal situaties een zeer goed alternatief. Het betreft een spoorverbinding rechtstreeks vanuit China tot aankomst in Tilburg, Venlo of Rotterdam. Hierbij is het ook mogelijk om LCL zendingen per spoor te verzorgen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen met onze diverse diensten? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Transport van en naar China? Wij zijn uw specialist!

Vanaf het moment van het vertrek van de trein is deze in ongeveer 16 dagen in Nederland. Vanzelfsprekend moet de container dan nog wel vanaf de fabriek naar de plaats van vertrek vervoerd worden en uiteindelijk nog van aankomstplaats in Nederland naar de eindbestemming.

Medicijnopslag

Maar wat zijn nu precies de voordelen van deze spoorverbinding met China? Doordat er ook steeds meer mogelijkheden met reefer containers geboden worden, waarbij de temperatuur tijdens het transport beheersbaar is, biedt het spoor ook mogelijkheden voor farmaceutische producten. Daarnaast is het transport van en naar China per trein sneller dan zeevracht én goedkoper dan luchtvracht.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar transport van en naar China óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze specialisten op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat uw vraagstuk snel wordt opgelost. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over transport van en naar China