Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Transport van medicijnen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het transport van medicijnen? Dan bent u bij Cyberfreight aan het juiste adres. Cyberfreight is op gericht in 1999 en zorgt sinds dien voor het correcte vervoer en opslag van geneesmiddelen over de hele wereld. Distributie en opslag van geneesmiddelen zijn aan strenge wettelijke eisen onderworpen. De overheid stelt hoge eisen aan het opslagmagazijn en ook de transportmiddelen moeten aan allerlei eisen voldoen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om geneesmiddelen op de goede manier te vervoeren, volgens de wettelijke eisen. Daarom beschikken we over alle juiste vergunningen en kennis om uw geneesmiddelen en medische hulpmiddelen te mogen vervoeren en opslaan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Transport van medicijnen laten verzorgen door Cyberfreight

global pharma logistics

CyberFreight Pharma Logistics verzorgt niet alleen het transport van uw pharmaceutica, biofarmaceutica en OCT, maar beschikt ook over GDP opslag mogelijkheden, gecertificeerd en temperatuur gecontroleerd. In Nieuw Vennep is een speciaal Pharma-magazijn ingericht waar de temperatuur gecontroleerd tussen de 15 en 25 graden gehouden wordt. Speciale koelcellen garanderen daarnaast de kwaliteit van pharma-ladingen welke tussen de 2 – 8 graden Celsius in opslag gehouden dienen te worden. Gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de status van uw goederen en zendingen.

Uiteraard voldoet onze Pharma Logistics werkwijze volledig aan de GDP Guidelines. Dit houdt in dat we de temperatuur van uw zending bij aankomst meten en deze tijdens de GDP opslag blijven regelen en beoordelen. Daarnaast zorgen we uiteraard voor de juiste documentatie zodat u geen omkijken meer heeft naar uw zending.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen omtrent onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op en we vertellen u er meer over. Ook is het mogelijk om direct via de website een offerte op te vragen.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen