Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Vaccin distributie

Zoekt u naar een professionele organisatie die u verder kan helpen met vaccin distributie? Wij, van CyberFreight International, helpen u graag verder! Wij verzorgen het internationale transport van uw goederen per luchtvracht en zeevracht. Ook slaan wij goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie. Ons dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam als onderdeel van de organisatie.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en de bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij vertellen u graag meer.

Vaccin distributie | CyberFreight kan het regelen!

CyberFreight is gespecialiseerd in de distributie van vaccins en andere temperatuur gevoelige medicijnen. Hiervoor heeft CyberFreight gecertificeerde en gevalideerde voertuigen ter beschikking. Deze speciaal uitgevoerde transporten kunnen door heel Nederland vaccins afleveren bij ziekenhuizen, artsenpraktijken, zorgorganisaties en overige zorginstellingen. Volledig volgens de richtlijnen van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

container verschepen tarieven

De eerste Nederlanders worden sinds begin januari gevaccineerd tegen COVID-19. Het is belangrijk snel te vaccineren en hierdoor snel te beschermen. Om dit snel voor elkaar te krijgen moet het vervoer van vaccins uiterst professioneel worden uitgevoerd. CyberFreight verzorgt de distributie van COVID-19 vaccins volgens de gestelde strenge richtlijnen.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een professionele organisatie voor vaccin distributie? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op. Zij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en kunnen hiervoor een passend prijsvoorstel maken. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met John Twisk voor meer informatie over vaccin distributie