Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Verschepen naar Nederland

Als u bepaalde goederen wilt verschepen naar Nederland, dan bent u bij CyberFreight International helemaal aan het juiste adres! Wij spelen snel in op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Altijd op een manier waarmee wij de klant van dienst zijn. Of een klant nu 500 verschillende verzendingen nodig heeft óf slechts 5; wij verzenden zijn vracht. Snel en efficiënt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van zeevracht voor uw specifieke situatie? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze specialisten op.

Verschepen naar Nederland? Wij zijn uw partner!

Voor het verschepen van zeevracht moet u bij CyberFreight zijn, voor zowel import als export, voor FCL, LCL en projectlading. We maken iedere exportvracht douane-proof want we kennen van ieder land het douanebeleid. We werken tevens zeer nauw samen met onze partners overzee, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. Waar dan ook ter wereld.

Medicijnopslag

Ons kantoor in Barendrecht zit dicht bij de Rotterdamse haven, dé hub voor zeevracht van en naar Europa. Onze medewerkers zijn, indien nodig, snel ter plaatse om vrachten te controleren en in te klaren. En ze kunnen meteen ingrijpen als er iets mis gaat of dreigt te gaan. Ons kantoor ligt net buiten de verstopte verkeersaders en vlakbij de A15/A16 richting België en Duitsland.

Benieuwd geworden?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot goederen verschepen naar Nederland óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en helpen u graag verder met een oplossing voor uw vraagstuk!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over verschepen naar Nederland